To the top
14 Apr

Women want, women get

IMG_0898 IMG_0800

Kot večina punci imam obdobja, ko si želim povsem drugačno dolžino las. In seveda vse bi imele kar takoj spremembo. Pred približno tremi leti sem si lase postrigla za približno 30cm in nekako mi je ta dolžina ustrezala še kar dolgo. Zdaj naenkrat pa sem se odločila, da želim spet nazaj dolge lase. Seveda bi, kot tipični ženski lasje kar morali zrasti iz danes na jutri. Bila sem na odločitvi ali se spet postrižem na malo krajšo dolžino ali si dejansko pustim rasti lase, ker sem ravno imela tisto butasto dolžino las, ko se vse nekako zvija v vse mogoče smeri. Ta vmesna dolžina, ko ni ne dolgo ne kratko je meni osebno obupna. Ja vem ja, ženske se ukvarjamo s takimi ”nepomembnimi” zadevami, SO WHAT!? Pač obremenjujemo se s vsem in svoje želje seveda želimo uresničiti, pa če je to dieta, barva las, nova frizura, depilacija, tattoo,… What ever! No.. Odločila sem se, da poskusim to ”vmesno dolžino” preskočiti in kot tipična ženska želim doseči čim večjo rast las s čim manj nepotrebnega ”tveganja” za moje lase/zdravje/telo. Kot tipična ženska sem začela brskati po spletu in iskala produkt, ki bi rast las pospešil in VOILA! Na koncu sem končala pri testiranju HAIRBELL šampona in balzama, ki sta mi takoj padla v oko. Res težko pojasnim kaj vse je bilo tisto, zaradi česar sem sprejela odločitev, da je ravno ta izdelek tisti, ki mu bom dala priložnost.

Na samem šamponu piše, da bi ras bila naj 123% večja. Uporabljaš šampon in balzam hkrati, naneseš na lasišče in nato čez celotno dolžino las, nekaj sekund vtiraš v lasišče in pustiš na lasišču 3-4min (približno). Moja izkušnja s samim šamponom in balzamom je bila nad pričakovanji, če sem iskrena. Izdelke sem uporabljala 2 meseca, kar pomeni, da sem porabila dva paketa (v enem paketu sta en šampon in balzam). Uporaba je priporočena na 2-3dni, da so rezultati dejansko takšni. Lasje so mi v prvem mesecu uporabe zrasli za 2,5cm, kar je zelo veliko, saj nam lasje v povprečju zrastejo nekje 1cm na mesec, meni po navadi še manj. Jaz sem bila povsem navdušena, ker sem si morala lase 2x barvat zaradi tako hitre rasti!!!! Wuhuuu.. 🙂 Valda sem bila vesela, ker je bil rezultat boljši, kot si sploh upala, da bo. Drug mesec so zrasli za približno 1,5cm (količinsko sem si tudi lase manjkrat oprala). Jaz osebno sem z produkti in rezultati zelo zadovoljna. Res, da sem si glavo prala bolj pogosto, kot po navadi, ampak želela sem, videti ali bodo rezultati res takšni, kot jih obljubljajo. Mogoče še mimogrede en nasvet! Ob uporabi izdelkov so lasje malo suhi/trdi in meni je super pomagala uporaba mojega balzama za lase na koncu, da sem lahko lase normalno razčesala. Lasje so postali tudi bolj mehki in na videz zdravi, ob enem pa mi je defitivno izpadlo manj las. Jaz bom definitivno še uporabljala izdelek še naprej, da lasje zrastejo do želene dolžine, ker si REEEES želim spet dolge lase.

Za vse, ki ste pa firbčni ali si želite dolgih las pa sem uredila promocijsko kodo, ki jo vpišete ob nakupu. Pri nakupu enega paketa boste imeli brezplačno poštnino, pri nakupu dveh ali več pa 5% popust!! <3 <3 Vesela bom vsakega vašega komentarja, nasveta, pripombe ali kakršne koli izkušnje!!  

Promocijska koda: THEBLONDEBLISS

    Prednosti: +hitrejša rast las +realni rezultati +manjše izpadanje las +močnejši in gostejši lasje +za vse tipe las +enostavna uporaba +ugodna cena +jasna navodila do obljubljenih rezultatov +klinično testiran izdelek +hitra dostava  

Slabosti:

– suhi lasje, če ne uporabimo dodatnega balzama za lase na koncu -pogosto umivanje las -čakanje po nanosu    

IMG_0815

IMG_0878

IMG_0888

IMG_0899

IMG_0913

IMG_0914

IMG_0919

IMG_0920(1)

IMG_0920(2)

IMG_0920

IMG_0943

IMG_0973

Photography – Enja Brelih

Love, Sara

Sorry, the comment form is closed at this time.

Follow me on Instagram The Blonde Bliss