To the top
31 Okt

Shirt dress x over the knee boots

IMG_9689

ENG: When we talk about classic pieces in which it is worth investing, there is also a white shirt. Some would say a classic white shirt, but I think that a great oversized white shirt, that you can wear as a dress is a must have in your closet. I fell in love with this Marx dress/shirt! A piece like this can be combined with practically everything in the closet. From leggings, leather pants, jeans, over knee boots, ankle boots,… There are countless options.. What makes oversized pieces even greater (as this shirt), is it’s longer sleeves. It looks so nice and adds a little bit of edge to the whole look.

SLO: Ko govorimo o klasičnih kosih v katere je vredno investirati, je tudi bela srajca. Nekateri bi rekli, da je to klasična bela srajca, ampak mislim, da tudi prevelika bela srajca, ki jo lahko nosimo kot obleko je res ”must have” kos. Jaz sem se zaljubila v to belo srajco iz Marx kolekcije, ki jo lahko najdete v Sportina trgovini. Takšen kos se lahko kombinira s čisto vsem kar najdemo v omari. Od legic, do usnjenih hlač, jeansa, visokih škorjev, gležnarjev,.. Opcij je res ogromno in mislim, da v vsaki vlogi ta srajca doda nek poseben pridih. Kar pa naredi prevelik kos še toliko boljši (kot ta srajca), je absolutno podaljšan rokav. Meni osebno je takšna ”malenkost”, ki doda nek ”edge” celotni podobi.

Svoje prav posebne kartice pa lahko dobite na tem linku in jih prevzamete v trgovini. Saj lahko z eno samo sliko, ki jo objavite s eno od kartic na Instagramu (in uporabite #momentswithmarx) pridobite 15% popust na Marx kolekcijo, samo pokažite sliko ob nakupu!

 
 Jacket and shirt dress – Marx

unnamed1

IMG_9668

IMG_9739

IMG_9724

IMG_9683

IMG_9552

IMG_9678

IMG_9770

IMG_9698

IMG_9832

IMG_9702

IMG_9714

IMG_9744

IMG_9722

IMG_9855

IMG_9864

IMG_9784

Photography – Enja Brelih

xoxo, Sara

Sorry, the comment form is closed at this time.

Follow me on Instagram The Blonde Bliss