To the top

O nas

Zgodba s klobuki se začne v majhni državi v centralni Europi, Sloveniji. Kjer je mlad in kreativen um želel začeti ustvarjati unikatne klobuke, katere je vedno oboževala, saj je ljubezen do klobukov dobila po svoji pokojni babici. Bil je kos, ki ga je vedno občudovala v omari svoje babice, katerega je vedno nosila s toliko samozavesti in ljubezni, da jo je le ta vedo znova in znova prevzela. Naša zgodba se začenja s strastjo, ljubeznijo, občudovanjem in predanostjo ustvariti nekaj lepega. Čisto vsak klobuk je ročno narejen s 90 letno tradicijo. Naš cilj je ustvariti unikatne kose, ki bodo trajali za zmeraj in da boste nekega dne Vi tisti, ki boste naše kreacije delili s svojimi otroci in vnuki ter s tem delili svoje zgodbe povezane z njimi. Mi kreiramo  kolekcija in pa tudi personalizirane klobuke po naročilu strank. Vsaka kolekcija je navdihnjena s stvarmi, ki nas obdajajo in narejena za ljudi, ki vedo kaj želijo. Personalizirani klobuki so narejeni prav posebej za vsako strano tako, da res skupaj ustvarimo nekaj prav posebnega za Vas. Izberete lahko vse od barv, materialov, do zadnjega dodatka na klobuku.  
Ročno narejeni s 90 letno tradicijo
Narejeni v Sloveniji (material iz Firenc, Italija)
Unikatno narejeni za vsako stranko
Unisex, za moške in ženske
Za ženske so odlični v več pogledih.. Če imate dan, ko lasje končno izgledajo, kot želite, ampak še vedno nekaj manjka.. Nadenite si klobuk! Če je spet eden tistih dnevov, ko lasje pač ne stojijo tako, kot bi bilo treba.. Nadenite si klobuk! Klobuki in generalno vsa pokrivala Vas lahko rešijo, dodajo ali enostavno samo pokažejo svetu, da ste drzna ženska in ste ponosna, da ste ženska v moškem svetu (saj klobuki veljajo bolj za moško tradicijo). Za moške je to nekaj kar morate imeti. Klobuk je kos, ki gre k kavbojkam na ležeren dan ali k obleki, ki ste v službi. Ima tisti ”je ne sais quoi”, ki Vam bo dodal nekaj več k vsakemu outfitu. Verjemite! Ženske si zapomnijo prav vsakega moškega, ki so ga videle v svojem življenju, ker je klobuk res naredil nekaj več. Ni ravno to tisto kar si želite? Biti pomnenjen?  
Ker želimo, da je klobuk v skladu z Vašimi željami je najboljše, da nas kontaktirate na spodnji mail ali izpolnite ‘Naročilo’ spodaj.
info@theblondebliss.com Pošlji sporočilo

Stay unique with our hats.

Naročila

Follow me on Instagram The Blonde Bliss