To the top
24 Apr

New IN items you really need

As you all know I have won a styling competition in our slovenian multi brand store Nama and I received 300€ to spend in their shop. They have everything I need, but I really needed to buy all the cosmetics. Almost all of my prize I spend for cosmetics items and something else… You can find out in this post!

Details about all the items I bought and tried are down here! Description, my opinion,..

nama1

Lak za krepitev nohtov s katerim se opravi 4 tedenska terapija. Sama sem že milionkrat preizkusila Alessandro express lak in nikoli nisem imela tako trdih in belih nohtov. Opozoriti je treba seveda na prekomerno uporabo, ki lahko naredi nohte preveč trde in se bodo zlomili prehitro. Drugače pa to terapijo priporočam za 4 tedne in potem premor za nekaj časa. V tem času uporabljam Alessandro lak s kalcijem, ki ohrani nihte trpežne in trde, ob enem pa služi kot podlak za nohte. Super laka, ki sem jih definitivno nujno rabila nazaj v svoji omarici.

nama2

nama4

nama6

nama9

Do sedaj sem uporabljala Mac studio waterweight SPF 30 foundation (odtenek NC25), ki je bil eden najlažjih pudrov, ki sem jih kdajkoli preizkusila. Zelo mazljiv in lahek na koži, ob enem pa ni dajal vtisa maske na obrazu, ki ga dobim ob drugih pudrih. Iskala sem nekaj podobnega, ker mi je mojega zmanjkalo. Prijazna prodajalka v Nami mi je pomagala poiskati čim lažji, tekoč in mazljiv puder kar se je le dalo. Dior nude air serum je v bistvu še bolj tekoč, kot moj prejšni puder. Danes sem ga prvič uporabila in bila sem zelo presenečena. Nanašanje je bilo preprosto, prekrivanje enostavno, ni se vpil, ni dajal vtisa maske na obrazu in količina, ki sem jo porabila za cel obraz je bila res zelo majhna (nekaj kapljic). Cena je seveda, kot se za Dior spodobi, zasoljena, 49€.

Prvič sem tudi kopila Pierre Rene laka, saj sem iskala kar nekaj časa nude lake, ki ne bodo skoraj prozorni na nohtih. Vedno ko sem kupila nude odtenek laka se ta skora ni videl na nohtu. Ta dva sta izgledala zelo zgoščena in drugačna od ostalih. Vzela sem enega, ki je bolj roza odtenek nude barve in drugega, ki je v rjavo. Zaenkrat še nisem preizkusila lahkov, ker bom prvo imela mesečno terapijo z Alessandro express lakom.

nama10

nama11

nama13

Končno sem tudi jaz ponosna lastnica pinki gobice za blending. Nujno sem rabila tudi en čopič, ki mi ne bo puščal dlačic po obrazu med tem, ko nanašam make up. Izbrala sem Artdeco copič, ki je v bistvu čopič za tekoč puder in puder v prahu. Tega sem že preizkusila in je res super. Toplo priporočam!

nama15

Ohhh ja!! Vsi, ki me poznajo vedo, da sem največji oboževalec prstanov. Ko sem zagledala ta velik, ampak prefinjen prstan Stroili sem se zaljubila, kakor hitro sem ga dala na prst. Pri meni je najbolj pomembno, da je prstan iz srebra ali zlata, saj imam alergijo na vse druga. Prstan ste lahko videli na sliki iz eventa včeraj zvečer na instagram profilu. Čisto navdušena sem nad vsemi prstani iz njihove kolekcije in mislim, da bom kupila še kakšnega podobnega, da ga bom nosila malo više na prvem členku.

Kupila sem še spodnje perilo, čisto klasično, ki ga rabi vsaka, poletno oblekco od Benettona v črni barvi in pa marmelada od Afrodite, ki je lansko leto postala pravi hit in me res zanima kakšni bodo rezultati.

xoxo, Sara

Sorry, the comment form is closed at this time.

Follow me on Instagram The Blonde Bliss